SAUZEN

Greetje is een echte fijnproefster en de mayonaisesauzen uit de winkel vond ze maar niks. Daarom is Greetje zelf mayonaisesauzen gaan maken. De recepten zijn geheim maar het zal niet verbazen dat de basis bestaat uit eieren…… Greetje voegt daar door haar zelf geselecteerde kruiden aan toe en maakt zo een serie van vier sauzen met een bijzondere smaak en bijzonder karakter.

Greetje mayonaise

Romig, een beetje kruidig en vol van smaak, dat is hoe Greetje mayonaise het lekkerst vindt en dus zelf ook maakt. Greetje mayonaise smaakt zoals mayonaise hoort te smaken….

Greetje knoflook mayonaise

Romig, lekker kruidig en vol van smaak, dat is hoe Greetje knoflookmayonaise het lekkerst vindt en dus zelf ook maakt.

Greetje truffel mayonaise

Romig en met een duidelijke truffelsmaak, dat is hoe Greetje truffelmayonaise het lekkerst vindt en dus zelf ook maakt.

Greetje cocktailsaus

Romig, lekker pittig en vol van smaak, dat is hoe Greetje cocktailsaus het lekkerst vindt en dus zelf ook maakt.

Greetje mosterd-dillesaus

Moster-Dillesaus van Greetje heeft niks met mayonaise te maken, maar is, zoals de naam al verraadt, gemaakt van mosterd. Maar dan wel een hele lekkere mosterd….. Greetje heeft lang gezocht naar de juiste combinatie van ingredienten, maar het resultaat mag er dan ook zijn.

Greetje fruitbeleg

Greetje is de naam voor een serie overheerlijke jams…, sorry fruitbeleg……van de fruittelers uit de Betuwe. Er zit namelijk zoveel fruit en zo weinig suiker in dat het officiëel geen jam genoemd mag worden.  

Betuws kaatje

Heerlijk romig, heerlijk zacht, niet te scherp en niet te veel alcohol. Dit is zoals Greetje het liefste tokkelroom of kakelroom of…. haar eigen Betuws Kaatje heeft.

Greetje fruitsauzen

De lekkerste dessertsaus voor over het ijs, de yoghurt of als ingrediënt van gebak. Greetje heeft haar fruitsaus gemaakt van het lekkerste fruit, speciaal voor Greetje geselecteerd door de fruittelers uit de Betuwe

Greetje sauzen

Greetje is een echte fijnproefster en de mayonaisesauzen uit de winkel vond ze maar niks. Daarom is Greetje zelf mayonaisesauzen gaan maken.

Greetje fruitstroop

Stroop maken is een vak apart. Fruitstroop wordt gemaakt door het fruit zo lang in te koken tot een dikke, stroperige massa ontstaat. Greetje heeft het maken van stroop geleerd bij een traditionele stroopmaker in het hart van ’t Belgisch-Limburgse fruit gebied: Borgloon.

Wie is greetje?

Greetje is de merknaam voor een serie ambachtelijk gemaakte streekproducten. Greetje kiest met zorg de beste leveranciers en gebruikt bij de bereiding geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.