Betuws kaatje

Heerlijk romig, heerlijk zacht, niet te scherp en niet te veel alcohol. Dit is zoals Greetje het liefste tokkelroom of kakelroom of…. haar eigen Betuws Kaatje heeft. De Betuwse kippen zorgen dagelijks voor kakelverse eieren waar Greetje dan weer haar Betuws Kaatje van laat maken.

Betuws kaatje 

Heerlijke zachte Betuwse room speciaal gemaakt voor Greetje. Betuws Kaatje van Greetje bevat 6,5% alcohol.

Greetje fruitbeleg

Greetje is de naam voor een serie overheerlijke jams…, sorry fruitbeleg……van de fruittelers uit de Betuwe. Er zit namelijk zoveel fruit en zo weinig suiker in dat het officiëel geen jam genoemd mag worden.  

Betuws kaatje

Heerlijk romig, heerlijk zacht, niet te scherp en niet te veel alcohol. Dit is zoals Greetje het liefste tokkelroom of kakelroom of…. haar eigen Betuws Kaatje heeft.

Greetje fruitsauzen

De lekkerste dessertsaus voor over het ijs, de yoghurt of als ingrediënt van gebak. Greetje heeft haar fruitsaus gemaakt van het lekkerste fruit, speciaal voor Greetje geselecteerd door de fruittelers uit de Betuwe

Greetje sauzen

Greetje is een echte fijnproefster en de mayonaisesauzen uit de winkel vond ze maar niks. Daarom is Greetje zelf mayonaisesauzen gaan maken.

Greetje fruitstroop

Stroop maken is een vak apart. Fruitstroop wordt gemaakt door het fruit zo lang in te koken tot een dikke, stroperige massa ontstaat. Greetje heeft het maken van stroop geleerd bij een traditionele stroopmaker in het hart van ’t Belgisch-Limburgse fruit gebied: Borgloon.

Wie is greetje?

Greetje is de merknaam voor een serie ambachtelijk gemaakte streekproducten. Greetje kiest met zorg de beste leveranciers en gebruikt bij de bereiding geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.