Greetje Fruitsaus

De lekkerste dessertsaus voor over het ijs, de yoghurt of als ingrediënt van gebak. Greetje heeft haar fruitsaus gemaakt van het lekkerste fruit, speciaal voor Greetje geselecteerd door de fruittelers uit de Betuwe.

Greetje fruitsaus aardbei

Aardbeiendessertsaus is waarschijnlijk de meest verkochte dessertsaus maar kan niet op tegen de fruitsaus van Greetje. Dat komt omdat Greetje de aardbeien voor de fruitsaus haalt bij de beste aardbeientelers in de Betuwe.

Greetje fruitsaus braam

De fruitsaus Braam van Greetje is zo puur dat de ‘pitjes’ van de bramen er nog in zitten. Greetje gebruikt lekkere rijpe bramen van bramentelers uit de Betuwse voor de fruitsaus zodat de saus lekker zoet van smaak is.

.

Greetje fruitsaus framboos

Greetje maakt van de frambozen van de telers uit de Betuwe een verrassend lekkere fruitsaus. De smaak van volrijpe frambozen springt er uit!

Greetje fruitsaus kers

Tja, de Betuwe en kersen…. Haast onlosmakelijk met elkaar verbonden. Greetje is dan ook supertrots op haar overheerlijke fruitsaus kers, gemaakt van Puur Betuwse kersen.

Greetje fruitsaus rode bes

Greetje doet graag gekke dingen. Eén daarvan is het omtoveren van rode bessen tot een heerlijks fruitsaus. Verrassend van smaak en zeker het proberen waard!

Greetje fruitbeleg

Greetje is de naam voor een serie overheerlijke jams…, sorry fruitbeleg……van de fruittelers uit de Betuwe. Er zit namelijk zoveel fruit en zo weinig suiker in dat het officiëel geen jam genoemd mag worden.  

Betuws kaatje

Heerlijk romig, heerlijk zacht, niet te scherp en niet te veel alcohol. Dit is zoals Greetje het liefste tokkelroom of kakelroom of…. haar eigen Betuws Kaatje heeft.

Greetje fruitsauzen

De lekkerste dessertsaus voor over het ijs, de yoghurt of als ingrediënt van gebak. Greetje heeft haar fruitsaus gemaakt van het lekkerste fruit, speciaal voor Greetje geselecteerd door de fruittelers uit de Betuwe

Greetje sauzen

Greetje is een echte fijnproefster en de mayonaisesauzen uit de winkel vond ze maar niks. Daarom is Greetje zelf mayonaisesauzen gaan maken.

Greetje fruitstroop

Stroop maken is een vak apart. Fruitstroop wordt gemaakt door het fruit zo lang in te koken tot een dikke, stroperige massa ontstaat. Greetje heeft het maken van stroop geleerd bij een traditionele stroopmaker in het hart van ’t Belgisch-Limburgse fruit gebied: Borgloon.

Wie is greetje?

Greetje is de merknaam voor een serie ambachtelijk gemaakte streekproducten. Greetje kiest met zorg de beste leveranciers en gebruikt bij de bereiding geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.